VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

După o pauză de peste doi ani, Parlamentul R. Moldova lansează un nou program de stagii

Parlamentul Republicii Moldova lansează un nou program de stagii pentru tineri, după o pauză de peste doi ani, legată de pandemie, anunță reprezentanții Legislativului. La Programul de stagii pot candida studenții în anii terminali, masteranzii și doctoranzii, tinerii specialiști din mediul academic și științific, reprezentanţii societăţii civile. Durata programului constituie trei luni.

În acest an, în perioada sesiunii de toamnă, sunt oferite 13 locuri de stagii în cadrul subdiviziunilor Secretariatului Parlamentului. Tinerii pot opta pentru un stagiu atât în cadrul diferitor direcții ale instituției parlamentare, cât și în secretariatul unei comisii parlamentare permanente – cea de economie, buget și finanțe. Sunt oferite stagii la Direcția generală juridică, Direcția relații interparlamentare, Direcţia comunicare și relații publice, Direcția tehnologii informaționale și comunicații, Direcția asistență și ceremonial parlamentar, Direcția petiții și audiențe, Direcția studii parlamentare.

Candidații vor depune un dosar care să conțină formularul de aplicare completat, scrisoarea de intenție și de recomandare, precum și copia diplomei de studii.

Termenul de depunere a dosarelor este de până pe 7 octombrie 2022, acestea pot fi depuse pe adresa de e-mail resurseumane@parlament.md, prin poștă sau personal la Secretariatul Parlamentului.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.