VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

După mai bine de 80 de ore, toate satele afectate de intemperie au fost reconectate la energia electrică

La ora 17.00, toate localitățile afectate de ninsorile și vântul puternic de duminica trecută au fost reconectate la energia electrică. Anunțul a fost făcut de Premier Energy, care a precizat că au finalizat lucrările de restabilire.

”Toate forțele sunt concentrate acum pe înlăturarea defecțiunilor din rețelele de joază tensiune. Prin soluționarea definitivă a tuturor incidentelor din rețelele de tensiune medie întreprinderea a reușit să reconecteze toţi cei peste 129 de mii de consumatorii din raioanele de centru și sud ale țării”, se arată în comunicatul întreprinderii.

Deoarece încă există zone de risc unde pot fi conductori rupți, furnizorul solicită în continuare populației o atenție sporită respectării regulilor de securitate electrică și anume să ocolească și să nu atingă conductoarele electrice căzute avariat la pământ sau care atârnă accidental de pe piloni, copaci sau diferite construcții.

Amintim, în urma ninsorilor de duminica trecută, peste 160 de localități din 15 raioane ale țării au rămas integral sau parțial fără energia electrică. Cele mai multe dintre acestea u fost reconectate marți, iar azi dimineața mai erau încă 6 sate în care echipele de intervenție înlăturau defecțiunile.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.