VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Drumarii au intervenit în mai multe raioane din centrul și nordul țării, unde noaptea a nins

Administraţia de Stat a Drumurilor informează că noaptea trecută a nins în mai multe regiuni ale țării. Precipitațiile au cuprins preponderent zona de nord și centru parțial.

Astfel, începând cu seara zilei de ieri şi până în această dimineață, întreprinderile rutiere S.A. „Drumuri” au efectuat lucrări de patrulare și combatere a poleiului.

Mai exact, unitățile teritoriale au intervenit în sectoarele Ungheni, Șoldănești, Florești, Călărași, Râșcani, Ialoveni, Nisporeni, Sănătăuca și altele.

Pe parcursul nopții, în procesul tehnologic au fost antrenate aproximativ 16 utilaje speciale, 24 muncitori rutieri, 15,2 de tone de material antiderapant manual şi 94,05 tone de sare tehnică.

„Îndemnăm conducătorii auto să circule cu prudență și să adapteze regimul de viteză la condiţiile de drum”, anunță ASD.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.