VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DRRM A DUBLAT NUMĂRUL ȘI VALOAREA PROIECTELOR ÎN R. MOLDOVA / video

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a anunțat câștigătorii proiectelor care urmează să fie finanțatate de Guvernul României în perioada aprilie-noiembrie 2024. Astfel, din cele 304 de dosare depuse, 99 au fost selectate pentru finanțare. Adrian Dupu, secretar de stat al DRRM, a declarat în cadrul emisiunii Forum de la Vocea Basarabiei că, în comparație cu anul trecut, a fost dublat bugetul, suma totală ajungând la circa 70 de milioane de lei moldovenești.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.