VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Două puncte de trecere ale frontierei și-au întrerupt programul de lucru, din motive de securitate

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal atenționează călătorii că, din motive de securitate, și-au întrerupt programul de lucru PTF Unguri-Bronița și PTF Otaci-Moghileov Podolsk.

„Autoritățile de competență ucrainene nu permit trecerea frontierei de stat în contextul riscurilor de atac aerian din partea Federației Ruse asupra Ucrainei”, precizează Poliția de Frontieră

În acest context, autoritățile de frontieră recomandă participanților la trafic să aleagă, din timp, alte puncte de trecere din proximitate sau, în măsura posibilităților, să amâne deplasările în Ucraina până la ameliorarea situației.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.