VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Două companii aeriene, sancționate! Ce încălcări a depistat Autoritatea Aeronautică Civilă

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova (AAC) informează că a sancționat două companii aeriene pentru utilizarea practicilor comerciale incorecte.

”În vederea soluționării petițiilor depuse de către pasagerii curselor aeriene, AAC a demarat investigațiile pe fiecare caz în parte. În procesul investigației, s-a constatat încălcarea prevederilor art. 344 alin.(3) lit. d) al Codului Contravențional de către operatorii aerieni prin furnizarea pasagerilor a informației eronate și au fost identificate erori în procesul de comunicare cu pasagerul”, scrie într-o notă informativă AAC.

Astfel, conform prevederilor articolului respectiv, persoanele juridice se sancţionează cu amendă de la 60 la 120 de unităţi convenţionale (de la 3 000 până la 6 000 de lei).

Menționăm că Autoritatea Aeronautică Civilă este organul de control cu funcții de protecție a consumatorilor în transportul aerian și activităților conexe.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.