VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Două cazuri de rabie, înregistrate în R. Moldova săptămâna trecută

Două cazuri de rabie au fost înregistrate pe teritoriul R. Moldova săptămâna trecută. Despre aceasta anunță Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

Potrivit ANSA, un focar de rabie a fost înregistrat la o bovină din raionul Rezina, iar un alt focar a fost depistat la o vulpe roșie sălbatică din raionul Edineț.  

Cadavrele  animalelor  afectate au fost distruse  prin incinerare și resturile rezultate în urma incinerării au fost înhumate. Sunt întreprinse activități de control și de eradicare a focarelor de boală”, subliniază ANSA.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.