VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dosarul contrabandei la Aeroport cu peste 120.000 de țigări: Patru reținuți, printre care angajați ai Serviciului Vamal și Poliției de Frontieră

Patru bărbați, printre care funcționari publici cu statut special, au fost reținuți astăzi, 1 februarie, în dosarul de contrabandă la Aeroport cu peste 120.000 țigări documentat la data de 11 decembrie 2022.

Bănuiții au vârste cuprinse între 26 – 41 de ani, dintre care doi sunt organizatori ai schemei de contrabandă, iar alții doi sunt funcționari cu statut special la Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră.

Reținerea acestora a urmat perchezițiilor domiciliare și în automobile, desfășurate la Chișinău.

Urmează ca după audierea bănuiților și cercetarea probelor ridicate în cadrul perchezițiilor, procurorii PCCOCS să decidă asupra necesității aplicării arestului preventiv, timp în care bănuiții se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.