VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

„Dosarul 631”, film românesc de dramă, la Vocea Basarabiei / video

Dosar 631 este un film inspirat dintr-un fapt real, care are la baza o investigație jurnalistică a presupuselor “închisori zburătoare”, americane din România.

Printr-un concurs de împrejurări, urmărind un misterios „Dosarul 631”, Dinu, interpretat de Iosif Pastina, descoperă o scurgere de informații dintr-o baza NATO din România. Investigația agită, provoacă, tentează diferite medii de presă politicieni de vârf, servicii, speciale interne și externe, provocând drame atât hilare, cat si absurde, într-o comedie neagra.

Doar la Vocea Basarabiei urmăriți „Dosarul 631”, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu 23:00 și în reluare duminică, 21 aprilie, ora 00:30.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.