VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean va vizita mâine municipiul Bălți: Are planificate discuții cu reprezentanții administrației publice locale

Premierul Dorin Recean va întreprinde mâine, 27 decembrie, o vizită de lucru în municipiul Bălți. Șeful Executivului urmează să participe la inaugurarea sediului Dispeceratului integrat pentru situaţii de urgenţă NORD.

Instituția va gestiona situațiile de urgență atât în municipiul Bălți, cât și în alte 11 raioane din regiunea de nord a țării.

Programul prim-ministrului va continua cu o ședință cu autoritățile administrației publice locale și serviciile desconcentrate, la care vor fi discutate activitățile planificate pentru anul viitor.

Ulterior, Dorin Recean va avea o discuție cu tinerii din Asociația Obștească „Caroma Nord”, desemnată câștigătoare a premiilor ONU pentru Drepturile Omului pentru realizări remarcabile și implicarea activă în promovarea participării tinerilor.

De asemenea, premierul va avea un dialog cu oamenii de afaceri la Centrul de suport în afaceri Business Skills HUB. 

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.