VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Dorin Recean pleacă la București: Va vorbi despre provocările de securitate cu care se confruntă R. Moldova

Premierul Dorin Recean va efectua o vizită în România. Un anunț în acest sens a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

În după-amiaza acestei zile, premierul Dorin Recean va pleca la București. în România, prim-ministrul va participa la cea de a 7-a ediție a forumului de securitate din regiunea Mării Negre și Balcani desfășurat la București.

Tot în marja acestui forum, prim-ministrul va avea o comunicare cu omologul său român Nicolae Ciucă. De asemenea, în România Dorin Recean va vorbi despre provocările de securitate curente în regiunea noastră”, a precizat Daniel Vodă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.