VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean, discuție cu co-raportorii APCE pentru Moldova: Agenda europeană, principalul subiect abordat

Reformele și acțiunile Guvernului, axate pe realizarea agendei europene a Republicii Moldova, au fost discutate de prim-ministrul Dorin Recean și coraportorii pentru Republica Moldova din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), aflați în vizită în țara noastră.

Potrivit unui comunicat remis presei, șeful Executivului a apreciat suportul Consiliului Europei în consolidarea democrației în țara noastră, menționând că expertiza instituției este un instrument în eforturile actuale de avansare a reformelor.

În context, prim-ministrul Dorin Recean a vorbit despre prioritățile setate pentru următoarea perioadă care, pe lângă asigurarea securității statului și dezvoltarea economică a țării, includ și obiectivul de bază – reformarea justiției și combaterea corupției.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.