VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi condamnați moldoveni, dați în căutare internațională, au fost extrădați din Rusia

Doi condamnați moldoveni, care se ascundeau de justiție în Federația Rusă, au fost extrădați Poliției Naționale. Unul dintre bărbați, în vârstă de 48 de ani, era dat în căutare internațională, fiind condamnat în 2022 la 13 ani de închisoare pentru provocarea unui deces.

În 2019, acesta, aflându-se într-un local din sectorul Ciocana al Capitalei, fiind în stare de ebrietate, în timpul unui conflict iscat cu un bărbat, intenționat i-a aplicat acestuia multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele, în urma cărora victima a murit.

În alt caz, un bărbat de 30 ani din raionul Șoldănești, în anul 2020, fiind în stare de ebrietate, a furat o mașină. Atunci, el a fost condamnat la 5 ani privațiune de libertate și anunțat în căutare națională și internațională.

Ambii au fost extrădați pe cale aeriană și predați autorităților de drept din Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.