VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi complici în cazul omorului din sectorul Râșcani al Capitalei, în custodia IGP

Poliția a identificat și audiază două persoane au statut de suspecți, complici în cazul uciderii, pe 10 iulie, a unui cetățean străin, în sectorul Râșcani al capitalei. Informația a fost confirmată pentru newsmaker.md de către Diana Fetco, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției. Potrivit surselor NM, printre suspecții aflați în custodia poliției nu este bărbatul care a comis crima

Poliția audiază două persoane pe cazul omorului din sectorul Râșcani al capitalei.

„Avem doi suspecți, complici în cazul crimei, care la moment se află în custodia Poliției”, a declarat Diana Fetco pentru NM.

Potrivit surselor NM, printre suspecții aflați în custodia poliției nu este bărbatul care a comis crima. Pe 10 iulie, un bărbat de origine turcă, în vârstă de 41 de ani, a fost împușcat mortal la o terasă din Chișinău. Autorul crimei a reușit să fugă de la fața locului. Până în prezent, acesta nu a fost reținut. Poliția a precizat că victima era membru al unei grupări criminale. Acesta a fost anunțat în căutare internațională de către autoritățile britanice, prin canalele Interpol, însă nu a fost extrădat fiindcă a depus cerere de azil în Republica Moldova. Oamenii legii examinează inclusiv versiunea potrivit căreia bărbatul ar fi fost omorât în cadrul unei „reglări de conturi” între grupări.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.