VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Ultimatum Guvernului: Fermierii cer până vineri o întâlnire urgentă cu premierul Dorin Recean

Fermieri amenință din nou cu proteste în toată țara! Aceștia declară că dacă până vineri nu le va fi organizată o întâlnire cu premierul Dorin Recean vor începe proteste masive cu folosirea tehnicii agricole.

Într-o declarație remisă de Forța Fermierilor menționează că situația în sectorul agrar degradează pe zi ce trece, iar autoritățile nu fac nimic pentru a rezolva problema.

Am constatat cu îngrijorare enormă că în ultimele 7 zile, oferite Guvernului de către Congresul Republican al Agricultorilor, nu există niciun progres în privința revendicărilor fermierilor. Mai mult, autoritățile abilitate nici nu încearcă măcar să dialogheze cu reprezentanții agricultorilor revoltați. Tensiunea în rândurile agricultorilor crește pe fundalul inacțiunilor guvernării. Ignoranța demonstrativă a catastrofei în sectorul agrar îi face pe demnitarii de stat complici la ruinarea clasei fermierilor adevărați”, se arată în declarație.

Mai jos vedeți declarația integrală semnată de președintele Federației Naționale a Fermierilor din Moldova:

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.