VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ SA Moldtelecom anunță concurs pentru funcția de director general. Condițiile de participare

S.A. Moldtelecom, operatorul național de servicii de telecomunicații din Republica Moldova, anunță concurs pentru ocuparea funcției de director general al companiei.

Termenul de depunere a documentelor pentru participare la concurs:

Termenul limită de depunere a documentelor pentru participarea la concurs este  de 16 septembrie 2022 ora 16:00.

Locul depunerii documentelor:

Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de Director general al S.A. „Moldtelecom”, vor fi depuse la sediul societății: mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 10 la Secretarul Consiliului societății, iar concursul se va desfășura în incinta S.A. „Moldtelecom”, pe adresa mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 10, et.8, Sala Mare.

Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției vacante de Director general al S.A. Moldtelecom:

În noiembrie 2021, Alexandru Ciubuc a fost desemnat să exercite funcția de director general interimar al SA Moldtelecom.

Potrivit CV-ului, Alexandru Ciubuc a petrecut ultimii 12 ani în Belgia. Este co-fondator al „Enabld” – platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” – o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate.

Potrivit declarației de avere și interese personale, depusă de către Alexandru Ciubuc la numirea în funcție, în 2020 Ciubuc indică un salariu anual de 60 000 de euro de la BICS S.A (Bruxelles, Belgia).

Ciubuc deține câte 30% dintr-un teren intravilan, procurat în 2016 cu 253 500 lei. Ciubuc a declarat 50% dintr-un apartament, dobândit în 2017, cu suprafața de 145 m.p., cu valoarea de 430 000 de euro, precum și 30% dintr-un spațiu comercial/de producție, obținut în 2016, cu suprafața de 199 m.p., cu valoarea de 1 123 259 lei.

Ciubuc a indicat și două autoturisme – un Volvo S90, fabricat în 2017, dobândit în 2021, cu valoarea de 25 400 de euro și un Mercedes ML 250 Bluetec, fabricat în 2014, obținut în 2018, cu valoarea de 28 000 de euro.

Directorul general interimar al SA Moldtelecom a indicat două conturi curente la Victoriabank S.A.: 41 714 euro și 68 488 lei, un cont curent la o bancă din Marea Britanie – 700 de euro și unul la o bancă din Belgia – 14 124 euro.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.