VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC / Programul festiv dedicat Zilei Limbii Române. Vezi ce activități a pregătit municipalitatea

Primăria municipiului Chișinău informează că de Ziua Limbii Române, sărbătorită pe 31august, autoritățile administrației publice locale au pregătit un amplu program de acțiuni și manifestări cultural-artistice de profil.

Astfel, șirul evenimentelor dedicate sărbătorii „Limba Noastră” va începe la ora 10:00 prin depunere de flori la monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, după care, la ora 10:10, pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt, iar la ora 10.30, lângă havuzul din grădina publică va urma un program muzical – literar cu genericul ,,Odă Limbii Române”.

Șirul evenimentelor va continua pe tot parcursul zilei în sectoarele capitalei, parcuri și scuaruri, vor avea loc acțiuni și manifestări cultural-artistice consacrate Sărbătorii Limbii Române.

Programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate Sărbătorii Naționale „Limba Noastră”

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.