VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Președintele Portugaliei, decorat de Maia Sandu cu „Ordinul de Onoare”

Președintele Republicii Portugheze, Marcelo Rebelo de Sousa, a fost decorat de președinta Maia Sandu cu „Ordinul de Onoare”.

Distincția a fost oferită „în semn de profundă recunoștință pentru contribuția deosebită adusă la dezvoltarea și consolidarea relațiilor moldo-portugheze de prietenie și bună colaborare, precum și pentru susținerea plenară a parcursului european al R. Moldova”.

Președinta Maia Sandu, a efectuat în perioada 2-4 octombrie o vizită de stat în Republica Portugheză pentru a promova aderarea țării noastre la Uniunea Europeană și a aprofunda relațiile bilaterale. Conform Președinției, Maia Sandu este primul șef de stat al R. Moldova care a vizitat Republica Portugheză. 

Omologii au participat la ceremonii oficiale, au discutat despre prioritățile relației bilaterale și despre aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Președintele Portugaliei, Rebelo de Sousa a declarat că susține visul european al Republicii Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.