VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/Noi rapoarte CA privind reflectarea campaniei electorale de către posturile TV și Radio ”Vocea Bsarabiei”

Consiliul Audiovizualului a prezentat rapoartele de control privind reflectarea campaniei electorale de către posturile TV și Radio ”Vocea Basarabiei” pentru perioada 9-15 octombrie. Documentele urmează să fie examinate de către CA în cadrul ședinței din data de 20 octombrie.

În perioada menționată au fost analizate buletinele de știri din prime-time și modul cum posturile au reflectat activitatea candidaților desemnați și a administrațiilor publice locale.

Mai multe detalii în rapoartele de mai jos:

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.