VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/Noi decizii ale CA privind reflectarea alegerilor locale din 5 noiembrie

Consiliul Audiovizualului a monitorizat în perioadele 18-24 septembrie și 25 septembrie-1 octombrie modul în care serviciile media audiovizuale de televiziune și radio reflectă alegerile locale din 5 noiembrie privind respectarea prevederilor art.89 și 90 din Codul Electoral.

Astfel, în cadrul controlului s-a decis monitorizarea principalului buletin de știri al zilei din prime-time-ul de seară (pentru serviciile media audiovizuale de televiziune) și din intervalul indicat în declarații (pentru serviciile de radiodifuziune sonoră).

Mai multe detalii în rapoartele de mai jos:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.