VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Maia Sandu a acordat Bursa prezidențială pentru 15 elevi și studenți din țară: Cine sunt aceștia

Președinta Maia Sandu a semnat decretul prin care, în anul de studii 2022-2023, mai mulți elevi și studenți vor primi Bursa Președintelui Republicii Moldova.

Potrivit Președinției, bursa a fost acordată pentru zece studenți din instituțiile de învățământ superior și cinci elevi din instituțiile de învățământ profesional tehnic din țara noastră.

Laureații au fost selectați în baza performanțelor academice deosebite înregistrate, precum și pentru participarea la activități de cercetare științifică și la viața socială.

Bursele vor fi plătite din mijloacele financiare prevăzute în bugetul de stat pentru acest scop.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.