VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

DOC/ Două site-uri promotoare de informații ce incită la ură și război, blocate de SIS

Două site-uri din R. Moldova, promotoare de informații ce incită la ură și război urmează a fi blocate. Un ordin în acest sens a fost semnat astăzi, 19 ianuarie, de directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate, Alexandru Musteața.

Este vorba despre portalurile eadaily.com și bloknot.ru.

”Ordinul ce conţine indicații cu caracter obligatoriu a fost transmis Registratorului național al domeniului de nivel superior „md” și furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca, în condițiile legii, imediat accesul utilizatorilor din Republica Moldova la sursele menționate”, subliniază SIS.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.