VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ A fost modificat itinerarul rutei municipale de troleibuz nr. 35

Primăria Municipiului Chișinău informează că din 1 octombrie 2022 se modifică itinerarul rutei municipale de troleibuz nr. 35 „strada Vasile Alecsandri – orașul Durlești”. Măsura a fost luată în scopul eficientizării serviciilor de transportare a călătorilor și deservirea calitativă a populației din sectorul Centru al capitalei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de Primarul general, Ion Ceban. 

Astfel, din 1 octombrie, itinerarul rutei de troleibuz nr. 35 se modifică după cum urmează: de pe șos. Hâncești pe str. Academiei, Drumul Viilor, str. Pietrarilor, șos. Hâncești și în continuare pe traseul stabilit.

Pe traseul rutei nr. 35 se stabilesc noi stații de transport public: stația „Centrul Național de Transfuzie a Sângelui”, stația „Drumul Viilor 34/1″, stația „Pietrarilor”, stația „șos. Hâncești, 78″.

Direcția generală transport public și căi de comunicație va opera modificările respective în programul de transport rutier al municipiului Chișinău. 

Dispoziția semnată de către primarul Ceban:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.