VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Directoarea unei grădinițe din Chișinău, reținută de ofițerii CNA pentru luare de mită

Directoarea unei grădinițe din sectorul Ciocana al Capitalei a fost reținută de ofițerii Centrului Național Anticorupție într-un dosar de corupție, în urma unui denunț. Potrivit CNA, funcționara, aflându-se în biroul său de serviciu, ar fi pretins și primit de la părinții a doi copii câte 3000 de lei.

Potrivit denunțului, bănuita ar fi perceput suma în schimbul ocolirii procedurilor legale de înmatriculare a copiilor în instituție, precizând totodată că donația ar fi una benevolă.

„Din spusele părinților, banii colectați ar fi fost direcționați pentru efectuarea unor lucrări de reparație și amenajare a grădiniței. În urma acțiunilor întreprinse de CNA, sub conducerea procesuală a Procuraturii municipiului Chişinău, a fost ridicată suma de 6000 de lei, transmisă sub controlul CNA. Bănuita a fost reținută pentru 72 de ore și a fost plasată în izolator”, se arată în comunicatul CNA.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.