VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Din 6 noiembrie va fi relansată cursa feroviară internațională de pasageri Chișinău – Kiev

După mai bine de 20 de ani, se relansează cursa internațională de pasageri Chișinău – Kiev. Calea Ferată din Moldova (CFM) anunță că din 6 noiembrie va fi relansată cursa feroviară internațională de pasageri Chișinău – Kiev.

Din 6 noiembrie, trenul de pe cursa regulată Chișinău – Kiev, va pleca spre Ucraina de trei ori pe săptămână conform următorului grafic:

Din gara feroviară Chișinău spre Kiev: marți, joi și duminică.

17.45 Plecarea din Chișinău, ajunge la Ungheni la  ora 20.21. La Kiev, garnitura ajunge la ora 11.48

Din Kiev spre Chișinău: sâmbătă, luni și miercuri.

17.02 Plecarea din Kiev, ajunge la Ungheni la ora 07.53. La Chișinău, garnitura ajunge la ora 10.38

Durata călătoriei cu trenul este de aproximativ 13 ore.

Capacitatea maximă de locuri disponibile: 280 de locuri.

Trenul are 7 vagoane, dintre care 5 compartimente și 2 Platzkart.

În perioada 05.11.2022- 10.11.2022, costul unui bilet de călătorie de la Kiev la Chișinău va fi între 900 și 1260 MDL, în funcție de clasa de confort. Iar din 11 noiembrie, prețul va fi între 870 și 1215 MDL.

Bilete pot fi cumpărate din casele Gării Feroviare începând cu 24 octombrie. Pentru mai multe detalii apelați la nr 14010.

Cursa feroviară Chișinău – Kiev va fi operată de reprezentanții Căilor Ferate din Ucraina – ”Ukrzaliznytsia” în comun cu Î.S ”Calea Ferată din Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.