VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Detalii de la Poliție despre protestul din Capitală: Mai multe procese contravenționale, întocmite

Oamenii legii anunță că au întocmit deja 13 procese contravenționale pentru nerespectarea ordinii publice (fumat și consum de alcool în loc public) în cadrul protestului de astăzi, organizat de membrii și simpatizanții Partidului Șor.

Totodată, forțele de ordine anunță că au identificat un bărbat care coordonează acțiunile cu un grup de tineri.

”Solicităm repetat respectarea cadrului legal și asumarea acțiunilor de către reprezentanții participanților la întrunire”, se mai arată în mesajul oamenior legii.

De asemenea, polițiștii anunță că protestatarii au forțat cordul Poliției aplicând forța fizică asupra oamenilor legii.

”Cerințele legale ale organelor de forță sunt ignorate. Îndemnăm în continuare reprezentanții participanților la întrunire să respecte Legea”, mai subliniază IGP.

Mai mult, IGP anunță provocări la adresa Poliției.

”Sub rezervoarele cu combustibil ale mașinilor de serviciu au fost aruncate mai multe obiecte pirotehnice. Îndemnăm la un protest pașnic și la respectarea Legii. Facem apel către participanții la întrunire la calm, respectarea cadrului legal și comportament pașnic”, se mai arată în mesaj.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.