VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Descinderi cu mascați în nordul țării. Patru persoane au fost reținute

Procurorii anticorupție în comun cu angajații Direcției Generale Teritoriale „Nord” a Centrului Național Anticorupție au descins astăzi cu percheziții în nordul republicii.

În prezent, au loc 13 percheziții la domiciliile, birourile de serviciu, automobilele de serviciu, precum și automobilele persoanele ale unor persoane bănuite în săvârșirea infracțiunilor de corupere pasivă, trafic de influență și cumpărare de influență.

Până în acest moment au fost reținute 4 persoane, pe un termen de 72 ore, inclusiv șeful și un inspector principal ai Direcției Nord a Agenției Supraveghere Tehnică, inginerul Întreprinderii Municipale „Biroul Arhitectură și Sistematizare” din mun.Bălți, cu sediul în Primăria mun. Bălți și un agent economic.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.