VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputatul PAS Mihail Popșoi s-a întâlnit cu o delegație a Comisiei pentru buget a Bundestagului Republicii Federale Germania

Vicepreședintele Parlamentului Mihail Popșoi a discutat cu membrii Comisiei pentru buget a Bundestagului Republicii Federale Germania, aflați într-o vizită la Chișinău. La întrevedere au mai participat deputații Dumitru Alaiba, Radu Marian, Dan Perciun și Marcela Nistor.

Printre subiectele-cheie pe care s-a axat discuția a fost criza energetică cu care se confruntă țara noastră. ”Pentru a susține populația în această situație, oferim compensații. De asta avem nevoie de ajutorul partenerilor externi. Suntem recunoscători pentru suportul primit, pentru că asta ne ajută și să menținem stabilitatea macrofinanciară”, a menționat vicepreședintele Parlamentului Mihail Popșoi.

De asemenea, oficialii au discutat despre situația de securitate din regiune, precum și prioritățile Parlamentului de legislatura a XI-a. ”Rămânem axați pe reforma justiției și combaterea corupției. Totodată, ne concentrăm pe parcursul european, după ce Republica Moldova a primit statutul de candidat”, a adăugat Mihail Popșoi.

Membrii Bundestagului Republicii Federale Germania și-au exprimat deschiderea pentru a oferi țării noastre suport pentru a depăși crizele actuale.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.