VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputatul Bogdan Țîrdea, citat la Procuratura Anticorupție într-un dosar de îmbogățire ilicită

Deputatul socialist, Bogdan Țîrdea, a fost citat la Procuratura Anticorupție într-un dosar penal. Anunțul a fost făcut de alesul poporului pe o rețea de socializare.

Contactată de Vocea Basarabiei, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Anticorupție, Violina Moraru, a confirmat informația.

Procuratura Anticorupție confirmă ca dosarul penal este pornit din luna aprilie 2022 pe faptul îmbogățirii ilicite la sesizarea ANI. Astăzi Bogdat Țîrdea a fost invitat pentru a i se aduce la cunoștință actul procedural – bănuirea în legătură cu expirarea termenului procedural de amânare a aducerii la cunoștința a acestui act. Urmărirea penală este în faza de administrare a probelor și despre mersul acesteia vă vom informa suplimentar”, a declarat Violina Moraru.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.