VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputatul Alexandr Nesterovschi, eliberat din izolator și plasat în arest la domiciliu

Deputatul Alexandr Nesterovschi a fost eliberat din arest. Astfel, acesta își va petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost pronunțată astăzi, de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Menționăm că foștii deputați socialiști Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan au părăsit primăvara fracțiunea parlamentară a Blocului comuniștilor și socialiștilor, dar și Partidul Socialiștilor, iar în scurt timp au aderat la noile proiecte politice ale condamnatului Ilan Șor, inițial Mișcarea pentru Popor, iar apoi la Partidul „Renaștere”.

Cei doi parlamentari sunt acuzați de acceptarea finanțării partidului pe care îl reprezintă acum din partea unui grup criminal.

La 21 septembrie 2023, deputații din Parlamentul Republicii Moldova au aprobat cererea Procurorului General interimar privind ridicarea imunității deputatei Irina Lozovan, lipsind-o de imunitate parlamentară.

Învinuiții nu și-au recunoscut vinovăția.

Citește și: Încă 30 de zile de arest la domiciliu pentru deputata Irina Lozovan

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.