VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputații se întrunesc în ședință: Strategia națională de dezvoltare ”Moldova Europeană 2030”, pe ordinea de zi

Biroul permanent al Legislativului a aprobat ordinea de zi a ședințelor în plen ale Parlamentului din perioada 13 – 20 octombrie.

Deputații urmează să examineze Strategia națională de dezvoltare ”Moldova Europeană 2030” și proiectul de lege pentru aderarea Republicii Moldova la Tratatul cu privire la Sistemul european de informații privind vehiculele și permisele de conducere (EUCARIS).

La ședințele plenare convocate în această perioadă vor mai fi propuse spre adoptare proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași și modificări la mai multe acte normative.

Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe inițiative legislative propuse spre examinare în prima lectură, printre care proiectul de lege care prevede clarificarea regimului juridic al bazinelor acvatice, dar și modificări la Legea cu privire la asistența juridică garantată de stat.

Mâine, 13 octombrie, ședința plenară va începe la ora 10:00.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.