VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Deputații BCS au părăsit ședința Parlamentului: Tot ce vine din partea opoziției este respins

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au părăsit ședința Parlamentului. Parlamentarii și-au motivat decizia prin faptul că guvernarea PAS nu a admis pe ordinea de zi niciun proiect al opoziției.

În cadrul unui briefing de presă, președinta fracțiunii parlamentare a BCS, Zinaida Greceanîi, a menționat că R. Moldova este condusă din exterior, iar opinia și experiența opoziției nu are valoare.

”Din păcate, toate inițiativele noastre nu au fost auzite de guvernanți. Toate prezentările care au fost din partea miniștrilor și parlamentarilor PAS, îți faci impresia că noi locuim într-un colț de rai și că R. Moldova există după ultimele alegeri parlamentare, iar până atunci parcă nici n-ar fi existat ca stat și nimic nu s-ar fi făcut. Guvernarea PAS nu face nimic altceva decât să distrugă acest stat. Din păcate, țara noastră este condusă din exterior”, a declarat Zinaida Greceanîi în cadrul unui briefing.

Potrivit deputatei, pe parcursul anul 2022 fracțiunea BCS a înregistrat în Parlament 58 de proiecte, acte normative, acte legislative, hotărâri, moțiuni.

”Majoritatea din aceste proiecte sunt de ordin economic și social. În total pe parcursul celei de a XI-a legislaturi, BCS a înregistrat 97 de inițiative, dintre acestea 64 sunt actuale în examinare în legislatura Parlamentului. Majoritatea proiectelor opoziției primesc aviz negativ din partea Guvernului și am impresia că nici nu se examinează. Tot ce vine din partea opoziției este respins. Asta poate să ajute la dezvoltarea R. Moldovei, dacă opoziția nu este deloc ascultată? vând această situație, guvernanții trebuiau să pună pe ordinea de zi proiectele opoziției, din păcate lucrul acesta nu a fost posibil și majoritatea parlamentară nu a vrut să introducă această zi a opoziției”, a mai menționat Zinaida Greceanîi.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.