VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputata PAS Doina Gherman, numită vicepreședintă a Parlamentului în locul lui Mihai Popșoi

Parlamentul a numit-o azi, cu 55 de voturi, pe deputata Doina Gherman în funcția de vicepreședinte al Parlamentului. Până acum, Doina Gherman a deținut funcția de președintă a Comisiei politică externă și integrare europeană a Parlamentului.

Legislatorul i-a preluat astfel postul deținut până acum de Mihai Popșoi, care a fost numit ministru de Externe. În sala de plen, Doina Gherman a primit și flori de la colegii din PAS.

Mihai Popșoi a preluat portofoliul de ministru al Afacerilor Externe, în data de 29 ianuarie curent, după ce Nicu Popescu și-a anunțat demisia. Funcționarul a anunțat că are nevoie de o pauză și nu a precizat dacă ulterior va prelua o altă funcție. În același timp, Popescu a precizat că va continua să contribuie „la eforturile echipei de guvernare de a aduce Republica Moldova în Uniunea Europeană”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.