VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Deputata Marina Tauber rămâne în arest la domiciliu

Deputata Marina Tauber rămâne în arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost pronunțată astăzi de magistrații de la Curtea de Apel Chișinău.

Colegiul Penal al Curții de Apel Chișinău a menținut încheierea Judecătoriei Chișinău (sediul Ciocana) din 02.05.2023, prin care a fost înlocuită măsura preventivă - liberarea provizorie sub control judiciar, în arest la domiciliul în privința învinuitei Tauber Marina, pe motivul încălcării restricțiilor stabilite anterior de instanța de judecată. Recursurile depuse de procuror și avocați au fost respinse”, anunță Procuratura Anticorupție.

Marina Tauber se declară nevinovată și acuză guvernarea, personal pe Maia Sandu, de faptul că au comandat arestarea sa pentru a o împiedica să participe în campania electorală din UTA Găgăuzia.

Amintim, că Marina Tauber a fost reținută de procurori în timp ce încerca să zboare spre Israel, cu escală prin Istanbul. Deputata a declarat că reținerea reprezintă o comandă politică și că nu a încălcat nicio restricție impusă de procurori.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.