VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputata Diana Caraman, candidata PCRM la șefia Capitalei

Deputata Diana Caraman va candida pentru funcția de primar al Capitalei din partea Partidului Comuniștilor din Moldova.

Potrivit unui comunicat remis presei, candidatura Dianei Caraman a fost susținută de membrii Comitetului Central al PCRM și de comuniștii din organizația orășenească de partid.

„Comuniștii și activiștii organizației de partid a orașului cred în calitățile de lider ale Dianei Caraman și în capacitatea ei de a uni comunitatea din Chișinău pentru a contribui la dezvoltarea municipiului”, se arată în comunicatul remis presei.

De menționat că până acum, și-au anunțat intenția de a candida la șefia Primăriei Capitalei: Mihail Polianschi de la Partidul „Congresul Civic”, Adrian Albu de la PSRM, Vadim Brînzaniuc de la PSDE, Ion Purice – vicepreședintele PL, Victor Chironda de la Platforma DA, Ion Bulgac de la CUB, Mihail Bagas de la PP „Liga Orașelor și Comunelor”, Lilian Carp de la PAS, Anatol Usatîi de la Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Vasile Costiuc – liderul Partidului „Democrația Acasă”, Ion Ceban – actualul edil al Capitalei, Ruslan Codreanu – liderul Partidului „Puterea Oamenilor”, Tatiana Bordeianu – șefa departamentului politica externă și integrare europeană de la Partidul „Acasă Construim Europa”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.