VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Deputat PAS: „Dacă la putere era președintele precedent, acum era să fim folosiți drept unealtă de război împotriva Ucrainei”

Dacă la putere rămânea președintele precedent, Republica Moldova era să fie implicată în războiul Rusiei împotriva Ucrainei, asemenea Belarus. Declarația aparține deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian potrivit căruia teritoriul țării noastre era să fie utilizat de Federația Rusă ca armă de presiune împotriva țării vecine.

„Dacă la putere în Republica Moldova era să fie președintele precedent, era să fim implicați în război asa cum este implicat acum Belarus. Despre acest fapt se discută foarte puțin. Dacă la guvernare era ex-președintele (n.red Igor Dodon), acum era să fim folosiți ca unealtă de război, de presiune împotriva Ucrainei din partea vestică. Era să fim și noi țară paria asa cum este Belarus”, a spus Radu Marian în cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei.

Totodată, deputatul Radu Marian susține că dacă la putere se aflau forțele pro-ruse, relația Chișinăului cu Occidentul era să fie deteriorată, iar R. Moldova era să fie tratată asemenea Republicii Belarus.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.