VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputat PAS către Ceban: Dacă ați devenit politician, ce credeți despre invazia Ucrainei de către Rusia?

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Alex Trubca, a venit cu o reacție după ce astăzi, edilul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Trubca îl întreabă pe Ceban ce crede ca politician despre invazia Ucrainei de către Rusia.

”A! Politic, totuși.

După 3 ani în care a mințit chișinăuienii că e un primar apolitic, Ceban de la tribuna Primăriei anunță lansarea partidului.

Singur, cu echipa pe care mereu o pomenește însă niciodată nu o arată zice că susține integrarea europeană.

Ei bine, dacă tot v-ați lansat în politică, Ion Ceban poftiți și prima întrebare politică: Ce credeți despre invazia Ucrainei de către Rusia?”, a scris Trubca.

Reamintim că astăzi Ion Ceban a anunțat că lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională.

Potrivit lui Ceban, Partidul Mișcarea Alternativă Națională va lupta pentru neutralitatea, independența și integrarea europeană a R. Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.