VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputat PAS: Avem instituții ale MAI unde persistă corupție

Noul ministru de Interne, Adrian Efros, urmează să soluționeze problema lipsei cadrelor în sistem, inclusiv prin majorarea salariilor angajaților în 2024 și, nu în ultimul rând, să dea dovadă de mai multă determinare în soluționarea problemei corupției din instituțiile subordonate MAI. O declarație în acest sens a fost făcută de deputatul PAS Dorian Istratii în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, citat de realitatea.md.

„Nu cunosc sarcinile concrete pe care i le-a înaintat premierul actualului ministru Efros, noi am discutat în linii generale ce trebuie de făcut. Adrian Efros a fost un manager foarte bun a Centrului Unic de Gestionare a Crizei refugiaților, lucru apreciat și de organizațiile internaționale. Din martie 2022 el a gestionat cu succes acest centru. Acum urmează să gestioneze niște procese care au început deja. În primul rând problema cadrelor, partea de salarizare. Anul viitor vom vedea deja cum vom face, pentru că salariile în sistem sunt foarte mici. Dar sunt și instituțiile în care persistă corupția și cetățenii cunosc acest fapt. Problema corupției persistă în instituțiile subordonate ministerului și acolo trebuie de intervenit prompt și mult mai hotărât”, a declarat Dorian Istratii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.