VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Depozite petroliere în flăcări în regiunea rusă Rostov, după un atac cu drone

Un incendiu puternic a izbucnit la mai multe rezervoare de depozitare a petrolului în orașul Azov din regiunea rusă Rostov, din sudul Rusiei, au anunţat autorităţile. Depozitul a fost atacat de patru drone ucrainene, au declarat serviciile de urgență pentru RIA Novosti.

„Potrivit primelor informații, nu există victime”, a scris pe Telegram Vasili Golubev, guvernatorul regiunii Rostov, care se învecinează cu Ucraina.

Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă a precizat că incendiul s-a extins cuprinzând un volum de 5.000 de metri cubi de combustibil. Până la ora 07:00, a menționat guvernatorul Golubev, în stingerea incendiului au fost implicate 208 persoane și 39 de echipamente.

Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei. Kievul a declarat adesea că vizând infrastructura energetică, militară şi de transport a Rusiei subminează efortul de război al Moscovei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.