VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Decis: Motocultoarele și tractoarele agricole vor fi scutite de accize la import

Deputații au aprobat, în lectura a doua, inițiativa legislativă care prevede revizuirea mecanismului de impozitare a unor mijloace de transport.

Documentul prevede excluderea accizelor la importul motocultoarelor și a tractoarelor agricole și forestiere, indiferent de perioada lor de exploatare.

Modificările operate la Codul Fiscal au ca scop creșterea veniturilor în sectorul agricol și promovarea facilităților la exporturile de produse agroalimentare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.