VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Decis: Motocultoarele și tractoarele agricole vor fi scutite de accize la import

Deputații au aprobat, în lectura a doua, inițiativa legislativă care prevede revizuirea mecanismului de impozitare a unor mijloace de transport.

Documentul prevede excluderea accizelor la importul motocultoarelor și a tractoarelor agricole și forestiere, indiferent de perioada lor de exploatare.

Modificările operate la Codul Fiscal au ca scop creșterea veniturilor în sectorul agricol și promovarea facilităților la exporturile de produse agroalimentare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.