VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

De Ziua Unirii, Andrei Năstase a primit titlul de „Cetăţean de onoare al municipiului Alba Iulia”

De Ziua Unirii, fostul primar ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase a primit titlul de „Cetăţean de onoare al municipiului Alba Iulia”, în contextul sărbătoririi  a 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România, scrie Newstream.md.

Primăria Municipiului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba, cu sprijinul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia și Centrului de Cultură ”Augustin Bena” Alba au organizat, astăzi, evenimentul dedicat aniversării a 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Evenimentul s-a desfășurat după următorul program: depuneri de jerbe la bustul lui Pantelimon Halippa, evocarea momentului istoric al Unirii Basarabiei cu România – Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și ceremonia acordării titlului de „Cetăţean de onoare al municipiului Alba Iulia” domnului Andrei Năstase, fost viceprim-ministru al Republicii Moldova și fost primar ales al Chișinăului. Ulterior, a fost preconizat un moment artistic prezentat de Centrul de Cultură „Augustin Bena”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.