VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

De dimineață, Vama Leușeni este blocată din cauza unor defecțiuni tehnice la Albița, România

La această oră se atestă flux majorat în Punctul de trecere a Frontierei Leușeni-Albița, anunță autoritățile. Din cauza unor defecțiuni tehnice la baza de date a autorităților române, a fost întreruptă activitatea de control la trecerea frontierei prin Albița.

„Până la redresarea situației, îndemnăm călătorii să prezinte înțelegere și răbdare. Menționăm, PTF Costești, PTF Sculeni sau PTF Leova (program de lucru 08:00 – 20:00). activează în regim normal, fiind înregistrat flux minimal de călători și mijloace de transport. Optați din timp pentru aceste puncte de trecere”, se arată într-un anunț al Poliției de Frontieră.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.