VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CUSĂTOREASA / LUMEA văzută de Leonid Smolnițchi / video

Alexandra era genul de femeie despre care bărbații consideră că: „Nu se mai uită asta la mine cât lumea, adăugând, așa pentru un fel de consolare, chipurile, demult o fi fiind ea ocupată”. Dar de fapt nu se apropie, bărbații de astfel de femei nu pentru că ar crede cu adevărat că sunt ele ocupate ori dezocupate, dar pentru că, elementar, le este frică. Puternice prin frumusețea lor exterioară ,dar mai ales prin cea interioară, femei ca Alexandra emană, întâi de toate respect și seriozitate prin felul lor de a recepționa lumea înconjurătoare.

Privind această lume complicată , de asemenea cu mult respect, apoi și cu tot atât de multă seriozitate, ele nu pur și simplu pășesc pe drumul vieții, ele își croiesc mai întâi acest drum, urmând, cu strictețe calea croită. De aceea întotdeauna reușesc. De aceea celor din jur le pare că sunt norocoase și le merge în viață totul ușor, vesel, și fără mari eforturi. Ceea ce, nici pe departe, nu corespunde realității. În primul rând, aceste femei nici când nu scâncesc și nici când nu disperă. Da, este adevărat, ca orice femeie și ele plâng. Dar plâng departe de ochii lumii , lacrimile făcându-le și mai puternice.

Autor

  • Leonid Smolnițchi

    Moderator al emisiunilor „Lumea” și „Forum”. Autor al rubricii „Dincolo de Aparențe”. A lucrat la „Televiziunea și Radioul Național”, la „Catalan tv”, „Euro tv” ,”Alt tv”. La fel a activat la ziarele „Luceafărul”, „Tineretul Moldovei”, ”Chișinăul de seară” „Moldova Suverană”. Profesor universitar, consilier CMC, 1990-1994.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.