VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Curtea Supremă de Justiție a anulat amenzile judiciare aplicate avocaților lui Igor Dodon

Amenzile aplicate avocaților ex-președintelui Igor Dodon au fost anulate de un alt complet de judecată de la Curtea Supremă de Justiție. Despre aceasta anunță Procuratura Anticorupție.

Astăzi, 20 martie 2023, Curtea Supremă de Justiție examinând recursurile asupra amenzilor judiciare aplicate avocaților inculpatului Dodon Igor, a decis anularea încheierilor instanței de judecată prin care acestora le-au fost aplicate amenzi judiciare. Totodată, informăm că unul din judecătorii completului a semnat o opinie separată”, anunță PA.

Menționăm că decizia motivată va fi pronunțată la 27 martie 2023 și plasată pe site-ul Curții Supreme de Justiție.

Igor Dodon a fost eliberat din arest la domiciliu prin decizia Curții Supreme de Justiție (CSJ) din 18 noiembrie. Atunci, Dodon a fost plasat atunci sub control judiciar pentru 60 de zile, având interdicția de a părăsi țara.

Fostul președinte al R. Moldova, socialistul Igor Dodon, este acuzat de corupere pasivă, organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei organizații criminale, săvârșite pe durata exercitării mandatului său de președinte al R. Moldova, în perioada lunii iunie 2019.

Citește și: O nouă ședință în dosarul Dodon: Avocații ex-șefului statului, amendați cu câte 2.500 de lei

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.