VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ CSE Chișinău a instituit situație excepțională teritorială: Guvernul să intervină imediat

În municipiul Chișinău a fost instituită situație excepțională teritorială privind imposibilitatea evacuării, transportării și depozitării deșeurilor vegetale de construcții și demolări. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, de Comisia Situații Excepționale a Municipiului Chișinău.

Potrivit hotărârii, starea excepțională teritorială a fost instituită din motiv că nu se acceptă de către instituțiile de mediu loc pentru depozitarea deșeurilor vegetale.

Totodată, CSE Chișinău solicită Guvernului să intervină imediat și să soluționeze situația excepțională creată..

De asemenea, DGLCA în termen de două luni va conlucra cu instituțiile de mediu în vederea perfectării actelor necesare și obținerea autorizației corespunzătoare de mediu pentru evacuarea, transportarea și depozitarea deșeurilor vegetale pe adresa Calea Ieșilor 36.

Reamintim că edilul Capitalei, Ion Ceban, s-a plâns ieri pe un nou blocaj la Primăria Chișinău din partea Autorităților centrale. Acesta susține că inspectorii de la Inspectoratul de Mediu au stopat intenționat accesul la platforma municipală din strada Calea Ieșilor.

Decizia CSE Nr. 27 Din 07.0… by Primăria Chișinău

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.