VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cristina Vulpe, candidata Partidului „Șansă” pentru funcția de primar al Capitalei

Cristina Vulpe este candidatul Partidului Politic „Șansă” pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presa.

Cristina Vulpe este profesoară și mamă a treci copii.

Trebuie să modernizăm vechiul fond de locuințe și să construim unul nou, trebuie să construim noi grădinițe care vor fi gratuite. Trebuie să schimbăm abordarea dezvoltării orașului nostru. Nu sunt politician, însă vreau să schimbăm orașul nostru astăzi. Înțelegem cu toții că pentru a transforma Chișinăul trebuie să atragem finanțări. Avem doua surse mari de finanțare: banii din programele europene care ne sunt acordați pe credit și a doua variantă -investițiile pe care Ilan Șor le atrage și nu vor trebui rambursate. Sunt gata să controlez fiecare bănuț pentru ca acestea să meargă în dezvoltarea orașului. De mâine, cu marea noastră echipă vom merge în curțile oamenilor și ne vom consulta cu cetățenii dacă susțin candidatura mea”, a declarat Cristina Vulpe.

Candidata Partidului Șansă promite ca în doi ani să-și realizeze toate promisiunile electorale.

Menționăm că la eveniment a fost prezentă și deputata Marina Tauber.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.