VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Cozi la vama Sculeni

În Vama Sculeni s-au format cozi pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Motivele sunt atât minivacanța, cât și lucrările de reconstrucție care au loc la punctul de trecere a frontierei.

De asemenea, Poliția de Frontieră îndeamnă șoferii să evite Vama Cotești-Stânca, pe motiv că din această dimineață pe partea română au loc acțiuni de mentenanță pe barajul Costești-Stânca.

În context, toți călătorii care au planificat trecerea frontierei prin Costești, sunt îndemnați să aleagă din timp punctul de trecere din proximitate: Lipcani - Rădăuți Prut.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.