VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Copila grav rănită în accidentul de la Bahmut a ieșit din comă

Copila grav rănită în accidentul de la Bahmut, și-a revenit din comă. Fata a ajuns la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău în stare extrem de gravă.

Contactat de IPN, purtătorul de cuvânt al IMC, Maxim Cazacu, a declarat că pacienta mai sta câteva zile în secția reanimare, după care se va decide transferul într-o secție clinică obișnuită.

Și starea bunicului fetei s-a îmbunătățit. Vicedirectorul Spitalului raional Călărași, Ion Veveriță, a precizat pentru IPN că bărbatul a fost transferat astăzi la Spitalului Clinic de Traumatologie și Ortopedie din Chișinău.

Accidentul de la Bahmut, raionul Călărași, s-a produs vineri seara. Un automobil condus de un procuror a lovit violent o căruță. Ca urmare, a murit un copil de câteva luni, părinții și bunica. Bunicul și a doua nepoțică, în vârstă de 4 ani, au fost internați în stare gravă la spital. Acuzatorul de stat a fost plasat în arest.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.