VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Copil de nici 2 ani, bătut că s-a scăpat în pantaloni. Tatăl vitreg, condamnat la închisoare

Un bărbat de 24 de ani din Cahul a fost condamnat la 1 an și 6 luni, de închisoare în penitenciar de tip semiînchis. Acesta și-a bătut fiul vitreg de un an și nouă luni pentru că a făcut necesitățile fiziologice în pantaloni. 

Potrivit Procuraturii Generale, bărbatul la 12 mai 2023, în jurul orei 10 dimineața, aflându-se la domiciliul său din raionul Cahul, împreună cu soția lui și fiul său vitreg, care la acel moment avea 1 an și 9 luni, din motiv că minorul a făcut necesitățile fiziologice în pantaloni, i-a aplicat ultimului lovituri cu palma în zona feselor, capului și urechii stângi.

„Drept urmare, i-a cauzat minorului, conform raportului de expertiză judiciară: echimoză pe cap din dreapta, echimoză în regiunea temporală stângă, echimoză pe pavilionul urechii stângi, echimoze pe față din dreaptă, echimoză masivă în regiunea lombară cu trecere pe ambele fese, care condiționează dereglarea sănătății de scurtă durată și se califică ca vătămare ușoară”, anunță reprezentanții procuraturii.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția.

În privința inculpatului a fost aplicată măsura preventivă sub formă de arest preventiv, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Cahul.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.