VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cooperarea moldo-americană și criza energetică fără precedent, discutată de șefa statului și Ambasadorul SUA

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit miercuri, 26 octombrie cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon. Discuția s-a focusat pe agenda bilaterală și pe situația dificilă în care se află Republica Moldova în prezent.

Interlocutorii au vorbit despre criza energetică fără precedent, căreia trebuie să-i facă față cetățenii și economia Republicii Moldova și care este o consecință directă a invaziei Rusiei în Ucraina.

Președinta Maia Sandu a mulțumit pentru susținerea oferită de partenerii americani pentru a consolida instituțiile publice și a realiza reforme în sectoarele-cheie, în special în reformarea justiției și lupta cu corupția.

Șefa statului a menționat că acest sprijin contribuie la reziliența țării noastre față de amenințările curente.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.